fredag 30 november 2007

father father

MIHP!
Daddy's home. I'm happy. IH!

Fast, problematiskt. Satt i bilen på väg på ett hembesök när han ringde, kunde ju inte svara men fick iväg ett sms sen och frågade vad han ville. Svaret kom en liten stund senare. 'Vi missade planet' -plopp- Mina ögon trillade ut. Jag tror jag fick ett hjärtstillestånd samtidigt där med. Herregud. Missade.. Planet... ??? Men ja, två timmars försening bara, så det var ju inte så farligt. Helt underbart att få krama om honom igen, & pussa lite på skalpen.

Nu blir det utgång med Baby-Bell. Hon fyllde arton igår, iiih.

torsdag 29 november 2007

nothing compares to you

Imorgon kommer mannen i mitt liv hem, det känns helt underbart. Har saknat honom något sjukt. Hämtar upp honom i Nässjö vid sex minuter över ett, för den intresserade. IH!

Höll på att skratta ihjäl mig idag, igen, på jobbet. Jag förstår inte riktigt, personalen är inte riktigt klok. Idag var det Herr M.W som spårade ur. Totalt. Vi gängade i köket idag, och han är verkligen inte av denna värld. Jag tror jag suger åt mig såna där människor som inte har alla hästar hemma...



I would shade my whole life with you
Would you do the same for me
I would give all I am to you
Would you do the same for me

my bubble

Min... Bubbla...
Do Not Enter..
-kupar händer framför ansikte-

Blir rädd och illa till mods när folk försöker ta sig in.
Förstår dom inte att det är min värld, min bubbla?
Jag släpper inte in dom, kommer aldrig göra och har aldrig gjort.
Några står väldigt nära, men aldrig innanför.

Men ibland ångrar jag att jag inte öppnade för dig,
du är ändå en av dom som kom närmast, utan att veta om det.
Du spräckte nästan bubblan.


Vilken tur att du försvann innan mitt försvar la sig.

fire

vet inte hur du gör det
eller varför
men du skulle passa utmärkt som trädgårdsmästare
för tillsammans med dig vissnar aldrig
mina blommor i hjärtat

onsdag 28 november 2007

ett litet hus på landet med får & en hubba-bubba-klubba

Skrattade så jag skrek på jobbet idag, Herr I.K kom igång riktigt och pratade på om att han så gärna skulle vilja ha en gård på landet med lite får. Får-mys. En snaps på morgonen och sen bara gå hela dagarna och filosofera, samtidigt som man vallar fåren. Han är verkligen en mys-pys-kille, den där. Hela utlägget minns jag inte, hade fullt upp att försöka stå upprätt mitt i mina skrattattacker. Herregud. Han är verkligen helt underbar. Unnar varenda människa att träffa en sån som han, någon gång i livet. Han är så mjuk & lugn, och helt. Ja, helt underbar. Nog om honom, min käre C är inte heller riktigt klok. Någon mer som är som jag, och inte vet vad en hubba-bubba-klubba är?

F.Ö så kommer jag sakna livet ur mig nu.

tisdag 27 november 2007

trafiknytt

Vill bara upplysa herrskapet om att jag snart tar räZern och StellaBella till Nässjö. Stay away, om ni inte vill bli påkörda vill säga. Jag kör som en biltjuv.

måndag 26 november 2007

tantvarning

'Idag snöar det så ta det nätt i trafiken......... e de tantvarning? Men jag är bara rädd om dig!

Träffade din klasskollega på en spelning på pinnen genom sekten....... erkände för honom att jag känner mig stolt över dig och att jag räknar dig som en syster yster!'

Hon är ju för söt, min fis. Haha. Åh, är dödstrött förövrigt. Har jobbat sen 06.45 idag. Gush. Ibland ogillar jag verkligen att jag gillar mitt jobb. Kan aldrig tacka nej. Jobbar dubbelt och trippelt och går i skola, samtidigt. Men i alla fall. Det är ju bland det bästa jag vet, så jag står nog ut. Har lekt i snön idag, tillsammans med mina knott på ekoxen. Vi byggde en snögubbe & en snölykta, ih. Mår så bra av dom.

Och imorgon tar jag med mig lillan till Nässjö för lite julshoppning, får hoppas att ovädret lägger sig lite så vi håller oss på vägen. -ler-


carsten strand <3

söndag 25 november 2007

salty dog

Mitt hjärta har nog aldrig dunkat så hårt, det gjorde faktiskt riktigt ont. Du måste känt. Det var så himla skönt att få krama om dig igen, visst har jag saknat dig, men jag trodde inte att det var såhär mycket. Var ett litet nervvrak när jag satt i en hel halvtimme innan jag vågade få iväg det där smset. Och nu är jag så himla glad att jag skickade det. Det kändes så bra, som om vi inte alls varit ifrån varandra i närmare ett år. Inte alls. Mår så bra nu. Vi tillbringade liksom ett par timmar tillsammans utan att det kändes alls konstigt, eller ansträngt. Andreas, jag har saknat dig så himla mycket. Ingen borde någonsin få förlora sin bästa vän, det gör så ont. Är så glad att det blev som det blev idag. Ja, som sagt, jag har verkligen verkligen saknat dig. Tack, för ikväll. Du är helt underbar.

Och, jag saknar my beloved. Massor. Snart tisdag, ao. Jag mår aldrig så bra som när du är här. <3


i'd never lie to you unless i had to, i'll do what i got to

unless i had to, i'll do what i got to. the truth is you could slit my throat
and with my one last gasping breath i'd apologize for bleeding on your shirt

always you

Kunde lillan hålla ett baseballträ, så är det henne upp i dagen. Jag lovar, hade jag inte haft öron hade leendet gått ett varv runt skallen just nu.

lördag 24 november 2007

en clown i mina kläder

det finns en skräck
som hittat hit
att allt är utbytbart för mig
att jag är bottenfrusen
och oberörd
men så minns jag
dig och mig

förlorad igen

Mannen i mitt liv, min far, ringde idag. Hela vägen från Utomlands. Helt underbart att höra hans röst igen, det har redan gått tre veckor sen sist, & det känns så konstigt. Men snart är han hemma igen, just six days to go.
Gick inte till Psyk idag heller, har huvudvärk så jag tror att jag kreverar snart. Tror det är vakuum där inne, i skallen. Om man borrade ett hål kanske det släpper. Har sett sånt på tv, att man borrar ett hål i huvudet för att lätta på trycket. Tror jag ska titta lite mer på det...

Snart tisdag, <3

fredag 23 november 2007

lil'bro

Satt vid graven ikväll, flera timmar.. Kändes fint att prata av sig lite, Maxi förstår även om han inte kan ge några svar. Kändes dumt samtidigt, att sitta och prata med någon som faktiskt inte finns längre. Men mamma sa att han alltid kommer finnas, och det är ju sant. Han finns alltid i mitt hjärta.
Det började snöa också. Herregud, nu kommer allting tillbaka. Fast, det är fint. Ljus och sådär. Ja.. Det infinner sig en liten julkänsla mitt i allt virrvarr av snöflingor, som jag inte riktigt gillar. Är strängt emot jul & allt som har med jul att göra. Fast, ändå. Mys.

Har en konstig magkänsla med, fick sms från fröken S. Hon skrev sötnos, till mig. Hon gör mig verkligen så himla ställd ibland. Och jag blir arg. Avskyr mig själv för att jag inte längre avskyr henne så som innan. Hon ringde också, förresten. Minns inte någonting av samtalet, var i chock. Den kvinnan kommer bli min död.

torsdag 22 november 2007

it's too high

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting, gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt, jag överlever

onsdag 21 november 2007

tears dry on their own

' det vet du. ' Herregud, nej. Hur skulle jag kunna veta det? För att du säger det? Du kan säga det fem miljoner gånger och jag vet ändå inte, för du visar det inte.

Fick gå hem fyra och en halv timme tidigare från jobbet idag. Jag hatar att misslyckas. Jag skulle klara mig igenom kvällen. Men, det var för egoistiskt. Jag gjorde mer skada än nytta ikväll. Kan ju inte sitta där och försöka trösta någon när jag själv måste springa in i personalrummet var femte minut och storlipa. Kan ju inte försöka lura i dessa stackars människor att det finns något bra, att morgondagen kanske blir bättre, när jag inte tror på det själv. Kan ju inte uppmuntra någon när jag själv inte ser något ljus alls.
Men jag hatar att misslyckas.
Och jag hatar att jag är en sån jävla idiot hela tiden.

jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

tisdag 20 november 2007

selfish man

OJ!
Doktor U. Brettstam gick tydligen i taket idag, kände sig kränkt av att någon i personalstyrkan sagt att vi måste kalla in doktor house, för att han är den enda 'som kan klara av vårat dilemma'. Jag sitter bara och småler.
Även Doktor V. Liest var uppe på avdelningen idag, hann dock inte rycka tag i honom och berätta om hans nattliga visiter till mitt sovrum, men det finns fortfarande hopp. Nästa gång jag hör honom knalla in på avd. A så ska jag flyga på honom. -ler- (nu får ni dock inte göra er någon sjuk bild av att jag tänker på Vagn som någonting annat än min Överläkare, för fallet är sådant att på sina visiter i mitt sovrum talas det helt vanliga vardagliga grejer, och patienter. Har massor av grejer att föra fram till honom, som kan underlätta hans arbete.)
Dessutom så är MILF;ens bästa vännina, Sjuksköterskan J, världens äckligaste. Jag dör. Jag lovar, världen kan omöjligt ha beskådat en sämre tandstatus. Sämre status överlag. Herregud, det gör ont i mitt lilla tonårshjärta när jag ser att världens vackraste kvinna gängar med självaste frankenstiens monster. Heliga moder Birgitta.

För övrigt är jag sjukt trött, och jag vet inte alls varför jag skriver i denna värdelösa blogg.
Godnatt.

farväl jupiter



jag släpper din hand
för ett helt vanligt återfall
för att få nåt förstört
det var fel som jag sa, det är sant som du hört



måndag 19 november 2007

oh dear

Höll på att trilla av stolen idag, kvinnan S förvånar mig lika mycket varje gång...
Sitter på rond med Överläkaren, Underläkaren & Sjuksköterskan och helt plötsligt slits dörren upp och in rusar hon, herregud, stimmar och har sig. Berättar för alla att jag är hennes syster och att hon bara skulle kolla så jag skötte mig. Och till råga på allt, hon kramar om mig. Det har hon inte gjort på så herrans många år, och ärligt talat så skrämmer hon mig när hon gör sådär. Har levt i arton år med världens kallaste människa, och helt plötsligt är hon som förvriden. Och seriöst, jag blir rädd. Tycker hon är skitläskig. Mamma bara skrattade när jag berättade det för henne, men verkligen alltså... För mig får hon gärna gå tillbaka till det gamla avskyvärda, så jag har en anledning att hata henne. Nu börjar hon liksom rubba på mina principer, hon gör mig supernervös.. Tänk om jag mot förmodan skulle kunna tycka om henne en vacker dag?

Njeee....