torsdag 31 januari 2008

och så föll himlen

Det gjorde så fruktansvärt ont. Kunde knappt andas. Har inte riktigt tagit in att hon är borta, men när kistan stod där, med alla blommor och kortet på henne, då fattade jag. Och när dom sjöng 'Fix you', då fattade jag. Och det gjorde så jävla ont. Jag kommer aldrig mer få träffa henne, kan inte riktigt ta in det. Kommer aldrig mer få pussar på kinden, och bli kallad gurka. Fan.

Men jag har min lillasyster kvar, och min famn är hennes. I'll give the world to you. Älskar dig, tott.

onsdag 30 januari 2008

bubbly

Vill inte behöva vara övertydlig, men jag trodde vi var på det klara med det här och vart det skulle leda. Ingenstans. Jag är fortfarande trasig och mitt hjärta bor i en annan stad. Förlåt, men hur fin du än är så slår du inte undan fötterna för mig. Det är ett tomrum i mig och du är inte den som kan fylla det. Och vi diskuterar, om och om igen. Därför, eftersom jag vet att du läser, så tänkte jag att om du ser svart på vitt att det aldrig aldrig kommer bli något mer än såhär så kanske du kan förstå. Vill inte göra ont, men jag måste vara ärlig.

Det finns en annan för mig, och jag är inte redo att släppa taget än.



I've got a midnight bottle gonna drink it down
A one way ticket takes me to the times we had before
When everything felt so right
If only for tonight I've got a midnight bottle gonna ease my pain
From all these feelings driving me insane
When I'm with you and everything's all right if only for tonight
If only for tonight, if only for tonight, if only for tonight

tisdag 29 januari 2008

i wanna be a rockstar

Snälla Gode Gud, hör min bön. Låt det bli helg.


Skäms ögonen ur mig varje dag i skolan nu med, tack vare vinet. Shit pommes. Måste börja dricka med måtta. Antingen det eller muta hela Eksjö stad så ingen påminner mig om vad som hänt föregående kväll. Yep. Fast fortfarande finns det ingenting som slår bakiskänslan. Love it. Verkligen, L O V E I T.

Förresten, kom hem nu. Misses.

måndag 28 januari 2008

en klump i min mage

och fortfarande mitt hjärta i din hand.

Någon gång ska jag förklara. Jag ska verkligen försöka få dig att förstå varför jag alltid gör som jag gör. Den senaste gången var dock av en annan anledning, eller... Ja. Det var det. Vi måste ta det öga mot öga någon gång. Och då ska jag hålla dig i handen och prata. På riktigt prata. Jag vill det..



<3

onsdag 23 januari 2008

soundtracket till mitt liv

Coldplay - The scientist


Jag är rädd. Jag är rädd att jag alltid kommer att vara ensam. Jag är rädd att ingenting ska bli som jag vill att det ska bli. Jag är rädd för att göra bort mig. Rädd för människor, mörker och när andra dömmer mig.
.. Men vet du vad jag är mest rädd för? Jag är mest rädd för att jag aldrig kommer hitta någon som jag älskar lika högt som dig, vik. Livrädd. Du är min bästa vän, den finaste jag har. Tack.

i'm still mad as hell

Måndag var nästan bäst. Hittade grön sprit i skafferiet så jag och frugan hade fest i sängen. Hallunicerade hela natten dock, både hon och jag. Var något konstigt ämne där i, istället för alkohol är min gissning.
Tisdagen blev ännu mer soft. Finns inget bättre än att vara bakfull. Bakfull i skolan blir ännu ett plus. Tar inte in någonting, förutom kaffe och nikotin...
Stockholm snart med, yummie. Behöver verkligen semester, alltså, verkligen... Får in 9628:- på samma dag med, haha. En veckas arbete lönar sig, ah.



Min hand är också din hand. <3

torsdag 17 januari 2008

jaded

Känns som jag varit med om en smärre frontalkrock. Har totalt rusat in i väggen. Sovit sen i tisdags, med undantag. Orkar ingenting. Håller på att svimma när jag ska gå till toaletten, eller byta plats från säng till soffa och vice versa. Herregud. Vill inte vara med längre.

Vill ingenting. Inte leva. Inte dö. Ingenting. Det är det värsta. Jag vill absolut ingenting.


Skjut mig, snälla.

tisdag 15 januari 2008

för en fjäril flyger nykter

Ja, det är en vinst i sig att få krypa ner i din famn igen. Det är en vinst i sig att vi delar samma säng igen. Och jag älskar sättet du håller om mig på, jag älskar sättet du kysser min nacke. Hur du flätar mitt hår i tysta förklaringar, hur du drar dina fingrar över min hals. Jag får gåshud såhär i efterhand. Det är en vinst i sig.

Och jag blir utmattad när jag tänker på att det är flera veckor kvar tills vi delar min säng igen. Jag blir trött av att du ska bo så långt bort. Trött av allt vi pratade om inatt. Vill du kriga så lovar jag att kriga tillbaka. Stanna i Sverige. Stanna hos mig...

måndag 14 januari 2008

no shit charlie

Blir väckt söndagmorgon klockan åtta, första tanken är att döda. Tills jag inser att det är en helt främmande karl som står på mitt sovrumsgolv och trampar lite nervöst. Han skulle gå, jaha, vad bra. Äntligen någon som kan reglerna. Ett minus bara på att han väckte mig, han skulle bara smitit. Ytterligare ett minus på att frågade efter mitt nummer. Jag sa nej, men han såg så pluttig ut så han fick det i alla fall. Undrar vad han heter....

Förresten har jag och plast-morsan festat stenhårt hela helgen. När katten är borta dansar råttorna på bordet. Ah, jag är fett nöjd. Är helt ruinerad bara, det är det enda tråkiga. Dödsdömd.

Tror han var militär, förresten. Den där snubben...


Och nästa helg drar jag till Stockholm. Björn ska till Fillipinerna, så jag intar hans båt. Välkommen to visit.

lördag 12 januari 2008

strö lite socker på mig

Tack för natten, fina. Det var skönt att slippa ligga ensam.
Och tack för att du höll om mig. Och tack för att du pussade mig i nacken.
Det kändes fint.



Och du kan kämpa ett helt liv
Utan att vinna en enda seger
Du vet dom blodigaste krigen är alltid inbördeskrigen

tisdag 8 januari 2008

our farewell

Förlåt.
Men som jag sa, jag kan inte leva utan dig. Vill inte...
Utan dig är jag ingenting. Och jag orkar inte vara ingenting längre.

Farväl.



In my hands

A legacy of memories
I can hear you say my name
I can almost see your smile
Feel the warmth of your embrace
But there is nothing but silence now
Around the one I loved
Is this our farewell?

Never thought
This day would come so soon
We had no time to say goodbye
How can the world just carry on?
I feel so lost when you are not at my side
But there is nothing but silence now
Around the one I loved
Is this our farewell?

måndag 7 januari 2008

god damn it

Idag börjar jag och frugan våra nya liv. Fuck vad bra. Jag ska bli så jävla het. Såndär som man vänder sig om efter på stan, ah, sån ska jag bli. Taggar studentbal nu, som fan. Ska bli en mini-me. Ruggigt snygg kropp ska jag få, yees.


isobel, <3

fredag 4 januari 2008

leave out all the rest

Dagarna rullar på. Nyåret gick prima, jag har beställt en brudklänning, Fröken och jag ska snart boka biljetter till Miami, vi åker till Stockholm, jag drar till Rhodos. Allting rullar på, som sagt. Snart är det student och grejer med, inte nådigt. Här i stan leder det ena till det andra också, och nu saknar jag sommaren som vi var. Jag vill ligga på bryggan ihop med dig igen, och dricka vin. Vi får ta det på golvet i ditt hus istället -ler- Hur som, så saknar jag dig lite. Och jag blev superglad när du hörde av dig.



Keep me in your memory