lördag 24 maj 2008

nu drar vi

.. Eller, vi ska dela på vinare - jag & frugan. Sen drar vi. Rhodos, åtta dagar. Sol, drinkar, bad, mer sol och mycket mer drinkar. En liter martini och tre liter rött väntar på mig på flygplanet, och ja. Jag tror det blir helt okey, faktiskt.

OP0508,


fredag 23 maj 2008

minns att jag saknar dig

there's nothing i wouldn't do
to hear your voice again
sometimes i wanna call you
but i know you won't be there

oh i'm sorry for blaming you
for everything i just couldn't do
and i've hurt myself by hurting you

some days i feel broke inside but i won't admit
sometimes i just wanna hide 'cause it's you i miss
and it's so hard to say goodbye
when it comes to this, oooh

would you tell me i was wrong?
would you help me understand?
are you looking down upon me?
are you proud of who i am?

there's nothing i wouldn't do
to have just one more chance
to look into your eyes
and see you looking back

if i had just one more day
i would tell you how much that i've missed you
since you've been away
ooh, it's dangerous
it's so out of line
to try and turn back time

i'm sorry for blaming you
for everything i just couldn't do
and i've hurt myself by hurting you


Det finns ingenting mer för mig, inte här, inte just nu. Samlar alla krafter jag har på att ta mig igenom dagarna. Imorgon drar vi, och någonstans så längtar jag inte överhuvudtaget. Jag vill bara ha dig här igen, som den trygga klippa du alltid varit. Behöver någon att luta mig mot, och .. Alla andra behöver mig. Det finns inte längre rum för mina känslor, det finns inte längre någon som har tid att lyssna på mig. Saknar dig varje dag, varje minut.

Och.. Jag klarar inte riktigt av att andas utan dig hjälp.

torsdag 22 maj 2008

jag tappar fotfästet igen

Dina ord är som tusen knivar i magen. För på något sätt lyckas du alltid få mig att tappa fotfästet, och varje gång släpper du mig lika handlöst igen. Du vet så väl att jag faller, och du låter mig. Undra om man skulle skulle döma dig för mordförsök, för det är ungefär så det känns. Och det är så äckligt att du vet precis hur du ska göra. Du fyller mig med syre, för att sedan lämna ett vakuum bakom dig. Jag kan inte längre andas, jag vet inte vart jag står eller vad jag gör. Det svartnar sådär ofta igen, och jag saknar sönder mig efter dig. Efter din närhet. Jag har inga krafter kvar snart.


Det går inte längre nu.

onsdag 21 maj 2008

violblomman

”På ängen spirad upp i smyg
Stod en viol helt böjd och blyg,
Som rädd att sig förråda.
Då kom den unga herdemön
Med lätta fjät på stigen grön
Så glad, så glad
Och kvad en munter sång.
Ack, tänkte blomman, vore jag

Bland jordens blommor just i dag
Den fagraste att skåda,
Tilldess jag af den hulda bröts
Och vekt intill dess hjärta slöts
Ack blott, ack blott
En stund, minuter lång!

Men ack, men ack, den unga mön
Gaf icke akt på blommans bön;
Och trampad ner af våda
Den arma sjönk i döden nöjd:
Så dör jag, men jag dör med fröjd
För dig, för dig,
Till dina fötter böjd!”
Johann Wolfgang von Goethe – Violblomman


Studentfest igår, med fröken Svensson. Mycket trevligt, dock inte så trevligt idag på morgonen när alla mina kläder var skummiga. Det är nog bara jag som lyckas, inte visste väl jag att det var skumdisco... Mycket trevligt också att träffa gamla stjärnor som Makke & Limpan, mycket trevligt. Och idag så drar jag och älsklingen till Jönköping för tatuering. Hon ska tatuera in en till stjärna, en ännu större, bara för mig -ler-
... Och fylla i dom andra dårå..

måndag 19 maj 2008

jag ser stjärnor då hans handflata träffar min kind

hans handflata träffar min högra kind i en hög hastighet
jag fortsätter le, för han hatar att se mig svag och sårbar
han frågar vad jag ler åt, och han slår mig med sin knuta näve över mitt leende
att huvudet slår i kanten på diskbänken struntar han i
han ler. kysser mig i pannan
och stänger av alla känslor, då han lämnar mig som svagast på vårat vita köksgolv

trots sättet han sårar mig så älskar jag honom.
han har så många gånger talat om att jag är det viktigaste han har
och att ingenannan någonsin skulle älska mig som honom
för vem skulle älska någon som jag?
någon som är så fruktansvärt feg och svag.
det var så han sa, och jag börjar tro att han har rätt


Hittat alla gamla texter, fastnade lite. Orden drar upp känsor som inte fanns i dagens verklighet. Det blev svårt att andas, för jag vet att det där är så äckligt sant. Men jag älskar honom så sjukligt, fortfarande, efter all denna tid. Han kommer alltid vara mannen i mitt liv, så länge jag andas.

en sten i mitt hjärta

''Där går min ängel med trasiga vingar, så vacker och fin<3<3<3<3 Nicki.. du fattas mig....''

Åh, underbara unge. Du fattas mig också, förstår du det? Jag älskar dig, lillasyster, och hur långt bort jag än är så är jag bara ett telefonsamtal bort, minns det. Du är fantastisk, Tove. <3

vildängel

söndag 18 maj 2008

i'll be fine

Är så fruktansvärt närhetstörstande.
Förstår inte riktigt själv, vill bara inte vara så lång ifrån. Vill bara ha lite lite lite närhet. En kram räcker, jag lever hela dagen på det. Fan, vad långt bort du är. Saknar sönder mig.


torsdag 15 maj 2008

i've been losing so much time

http://youtube.com/watch?v=7sei-eEjy4g&feature=related


Tralaa.. Stannade hemma på förmiddagen idag med. Jävlar vad slapp jag har blivit, men ärligt talat jag är inte människa längre när klockan ringer på morgonen, jag förstår inte varför. Jag hör den bara inte. Beror säkerligen på att Obelix leker.. polis? (; .. heeeeela nätterna. Men idag gör vi honom till mindre man, haha. Då kommer han förmodligen försöka hoppa från taket igen, men det får vi väl stå ut med. Katischhh..

:*

onsdag 14 maj 2008

e.s

Du är mitt liv, min luft. Det enda jag begär av dej är att du ska stanna hos mig och aldrig lämna mig. Du får mig alltid att le i vilket skick jag än är i. Du står på min sida vad som än händer. Vad mer kan man begära av en bästa kompis? Du är så otroligt underbar och skiner verkligen upp min vardag även om det snöar ute så känns det som om solen skiner i mitt ansikte, men det är du niki! Jag finns här för dej vad som än händer! Älskar dig min blomma <3


Kvinna, jag älskar mig trasig för dig. You are my world.

trying to fit in

Din hand kommer alltid vara större än min, hur mycket jag än växer till mig. Du kommer även alltid att vara starkare, längre, hårdare och tuffare. Egentligen gör det inte så mycket längre, jag vände om och gick, och hur länge du än springer kommer jag vara snabbare. Det är det ända jag är bättre på än du, för hur stark du än är, hur hårt du än slår - hur långt du än kastar mig, så springer jag alltid fortare.


Din hand kommer alltid vara större än min, men den ska aldrig någonsin mer trasa sönder mig.

måndag 12 maj 2008

at falde er ingen skam, men at blive liggende er

Gagh, skott i pannan på mig! Alltid, jag vet inte hur jag lyckas, herreguuuud. Jag är liksom Fröken-Göra-Bort-Sig-Jämt. Satan.. ;P Men, som sagt ovan, att falla är ingen skam men att bli liggandes är. Jag reser mig igen nu, med eller utan heder i behåll.


Två meter rep, tack?

you be the anchor that keeps my feet on the ground, i'll be the wings that keep your heart in the clouds

Försov mig x2 idag.. Suck. Först till tåget, men tack och lov fick jag ett sms av Fredrik att han ställde in lektionen. Så då kunde jag lugnt åka med nio-bussen, om inte min karamell hade ringt två minuter i nio och jag fortfarande sov. Fick lite ryck att jag skulle stressa, sen kom jag och tänka på Lasse Ugarph som sa att man aldrig ska stressa för att hinna till skolan eller jobbet, för då händer det bara massa olyckor. Så jag satte mig lugnt och väntar nu på nästa tåg.. ;b Förstår inte riktigt, jag har sovit bra, och somnade relativt tidigt igår, men det här måste ändå vara första gången någonsin som jag försover mig, på riktigt. Annars kan det ju vara att man inte riktigt hinner göra allt man vill, och då är man sen, men aldrig såhär. Första gången i världshistorien, haha. Ih, om tretton dagar förresten har jag typ duschat lite vid nu är på väg ner till stranden, typ. Så skönt att det är inte klokt! Kommer sakna min pärla, men en vecka går ju fort (:


ELIN SVENSSON, :*

söndag 11 maj 2008

shine

He He He. Jag har inhandlat viktkontroll-kur idag, och fram till rhodos ska jag brusa två gånger om dagen & sen så är jag fit for student, haha. :) Förhoppningsvis slutar min allergi gå mig på nerverna hela dygnet snart med, så jag kan börja ut i skogen igen & studsa lite i backarna.. Men, det är ju bara förhoppningsvis liksooom..

(Sjukt seg, yep. Varav detta skumma inlägg som egentligen inte säger någonting...)



f.ö
i love my lady, yup yup, i love my chick - elin svensson

big girls don't cry

Klumpiga mig, som vanligt snubblar jag för fel personer. Helt jättefel.


...

Finns inga ord. Blir så ruggigt trött på mig själv ibland alltså. Men, jag är inte bitter, hoppas bara din dator brinner upp (; Haha...

fredag 9 maj 2008

några ord till min älskade dotter, ifall jag hade någon

"I am not made like any of those I have seen; I venture to believe that I am not made like any of those who are in existence. If I am not better, at least I am different. Whether Nature has acted rightly or wrongly in destroying the mold in which she cast me, can only be decided after I have been read."
Jean-Jacques Rousseau – Confessions


Underbart med sol, yep. Mer tråkigt att sitta inne, dock. Jag vill ligga i gräset och dricka jordgubbsdrinkar på löpande band, med en drös halvnakna flickor och pojkar som passar upp på mig. Ja tack, liksom. Rhodos snart, och då ska det gå i uppfyllelse <3 Om inte annat får min karamell agera springflicka i kortkort, ih.

elin, this one is for you

jag ska torka hennes tårar
jag ska kamma hennes hår
reda ut alla härvor
försiktigt och så gott det går
jag ska bada hennes fötter
jag ska tvätta hennes sår
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når

jag ska lyfta hennes fötter
dom ska flyttas tills hon går
den ena efter den andra
tills hon trampat upp ett spår
jag ska gå i hennes skugga
om hon faller finns jag där
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur stark du är

jag ska köpa henne pärlor
det finns pärlor utav glas
det är sånna jag vill skaffa
sånna som kan gå i kras
jag ska säga att det vackra
är så skört, så skört som du
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
du ska va rädd om dig själv nu

jag ska lyfta hennes krona
den av törne som hon bär
jag befirar hennes huvud
från det som tränger, det som tär
jag ska ge henne en gloria
som lyser upp vart än hon går
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når
där ser du själv hur högt du når

torsdag 8 maj 2008

i'd hate to be you when people find out what this song is about

Blir verkligen bara så himla less. Ärligt talat, är det fel på alla ungdomar idag eller? (Ja, jag vet mycket väl att jag också är ''ungdom'' men förhoppningsvis inte i den bemärkelsen.) Fått nog av falskheter nu, ni kan ta ert jävla pick och pack och dra dit pepparn växer. Speciellt vissa. Fast dom är fan knappt värda det. ÅÅÅH. Blir tokig.


...


mycket att säga dig, de är faktiskt väldigt jobbigt att förlora en bästa vän. tkr de är jobbigt än, du va min andra hälft du kände mig så bra fanns alltid där, jag har många vänner men du va ta mig fan den bästa jag någonsin kommer att ha. Vad du än tror niki, jag vet att jag ballar ur ibland men de va för jag va så rädd att förlora dig som jag blev arg men sen gjorde jag de iaf. o då kände jag mig så sviken men när man tänker efter så skulle jag inte ens brytt mig. för du förklarade hur de va sen. o jag tyckte då att du svek mig men egentligen gjorde du inte de. Och de har du aldrig gjort för du tog mig för den jag va o älskade mig för alla mina fel. Du ska veta att bara att höra ditt namn hugger till i mitt hjärta av saknad! Förlåt för allt .


Man liksom bara, MEN VA? Okeeeey,.. Först är jag en fitta, en hora, en whatever.. Kör med dubbelmoral, gör jag tydligen också. Hm. Jag är precis vad alla säger att jag är, och sen är jag helt plötsligt din bästa vän? Ha ha ha.. Skrattar så väggarna skakar. Nej, inte precis, men ärligt talat.. Vem kör dubbelmoral, är det jag? För att jag gjorde en sak, utan att fråga dig? Vadå, hade vi något slags förhållande eller? Inte ens då kan du kräva av mig att jag ska fråga dig först om jag får träffa Elin. Sjuka människa!


Gagh. Går sönder av ilska.

onsdag 7 maj 2008

someday

Springer runt i jordgubbsmönstrat förkläde, dricker bubbel med bär i och bakar bullar på löpande band. Slänger ihop en paj sådär över axeln, och bär runt på min minsting som skriker värre än den värsta bebisen. Någon dag kommer jag göra någon väldigt lycklig, passar utmärkt som hemmafru. -ler- Solen gör mig uppåt och utåt, nio skoldagar kvar sen börjar livet. Lite ledsamt att alla planer vi hade om att jag skulle bli din hemmafru gick i stöpet, men raring, det sista som lämnar en människa är hoppet. Jag kommer aldrig sluta hoppas, och nu känns det sådär bra igen, med allt du säger till mig. Du är lycka för mig, älskling.

Tror jag ska ta en liten paus i bakandet och kokandet, och sätta mig på balkongen.. Mitt glas behöver bara påfyllas, sen ska solen få smeka mitt ansikte. Sällskap, någon?

tisdag 6 maj 2008

en känsla av ingenting

Polishögskolan i Växjö idag då ja. Var väldigt kul, mycket sugen... Åt världens godaste lunsh som sos (save our souls) betalade, vilket passar min ficka alldeles utmärkt. Spanade runt på området en stund, och raggade lite genom stan. Tre stycken i en minibuss, måste bara sett så jävla hett ut! För övrigt har jag skrivit ett arbete om fetma med psykologiska aspekter, och det gick faktiskt riktigt bra det med. Toppendag, om bara pollenet ville ta sig från mina ögon och min näsa till varmare trakter. Eller möjligtvis var det kom ifrån.
Elin är till råga på allt jätteduktig, och slutade röka idag. Jag är stolt som en tupp över henne, och överlägger med mig själv hurvida jag ska lägga av eller inte. Dock tog jag en öl med mamma nyss, och nu riktigt spänner det i nikotintarmen (; so, bye.


ge mig lite kärlek
eller en liter vin
några kramar
eller ett piller

ge mig någonting
som tar bort känslan
av ingenting

måndag 5 maj 2008

litet är vackert

Du är en stor del av mitt inre, tror även du ska få bli en liten del av mitt yttre.. En liten bokstav eller något, för att visa att du alltid finns med mig... Litet är vackert.

söndag 4 maj 2008

kosmiin jimmy blom

''Kan jag få... Ska jag pissa på dig kanske?''
''Gå bort din jävla strrrrruts!''

Jimmy Blom är kungen. ''Ah, men duuuurååå''

lördag 3 maj 2008

det finns inga ord

Egentligen skulle jag kunna skriva en hel uppsats om våran valborg och dagarna i Köping, men jag har tappat alla orden.. Egentligen vill jag berätta hur underbart roligt vi har haft det, men det får vänta. Jag tappade helt enkelt allt i Veta. Allt. Jag kunde knappt andas, och jag kan inte andas nu heller. Tjugo veckor och fyra dagar sen vi träffades sist, och idag fick jag äntligen ha dina armar runt mig igen. Jag dog lite där, och jag dör hela tiden när du inte är i närheten. Älskar dig så förtvivlat, det finns inga ord.

Du kommer alltid vara den enda för mig, vad dom än säger.


whenever i hear goodbyes, remind me baby of you
i break down and cry, next time i'll be true, yeah
fever for lost romance remind me baby of you
i took a crazy chance
next time i'll be true, i'll be true, i'll be true
footsteps on the dance floor remind me baby of you
teardrops in my eyes, next time i'll be true, yeah
whispers in the powder room
"she cries on every tune, every tune, every tune"

and the music don't feel like it did when i felt it with you
nothing that i do or feel ever feels like i felt it with you