söndag 29 juni 2008

morfar

Det går för fort. Jag hinner inte med. De senaste månaderna har jag varit vid hans sida minst en gång i veckan. jag har pendlat över fyrtio mil, en eller två, och ibland tre gånger, på en vecka. Jag ville vara där så mycket som jag bara kunde. För att visa att jag älskar. För att visa att jag bryr mig. Nu kan jag inte vara där, och då. Då kommer det. Det gör så ont i mig att han har frågat var jag är, och varför jag inte är där. För jag kan inte. Jag kan inte åka. Jag jobbar, och jag får inte in någon annan i mitt ställe. Det gör så jävla ont. Jag vill sitta ijämte och hålla handen. Jag vill berätta om vad som händer här, och jag vill se honom le. Han är så vacker, och jag älskar honom så högt. Men jag kan inte vara där. Det skär.


Morfar, överlev. Kämpa. Du måste. Jag älskar dig, och jag kommer så fort jag kan. Bara håll dig kvar. Jag lovar att jag kommer. Du får inte försvinna innan jag har fått säga hur mycket du betyder för mig, det får du inte. Stanna....

torsdag 26 juni 2008

onsdag 25 juni 2008

you're my lady

another day
without your smile
another day just passes by
but now i know
how much it means
for you to stay
right here with me

the time we spent apart will make our love grow stronger
but it hurt so bad i cant take it any longer

i wanna grow old with you
i wanna die lying in your arms
i wanna grow old with you
i wanna be looking in your eyes
i wanna be there for you
sharing everything you do
i wanna grow old with you

Elin Svensson, vad som än händer. Jag älskar dig, högre än något annat. Hoppas du vet det. You are my world.

måndag 23 juni 2008

onsdag 18 juni 2008

elin svensson

Du är den ende på jorden
som skänker harmoni.
Därför älskar jag dig.
Du är det finaste som hänt.
Allt blir som stjärnorna bestämt.
Ibland så är du en främling,
ibland en del av mig.
Därför älskar jag dig.

lady in street, crazy in bed

Muckfest igårkväll, cider och öl vid sjön. Grillas skulle det gjort, men någonstans i alkoyran försvann den tanken ur allas huvud.. Italienaren och jag fajtades tre gånger, om inte fler, men det ordnade sig i slutändan ändå -ler- och fröken G är såå söt.. (; haha..

Idag har jag jobbat, flyttat, tvättat och druckit för mycket kaffe... Imorgon ska jag jobba och packa inför Ölandet, och på fredagmorgon, förhoppningsvis, kör vi och firar midsommar tillsammans med min kvinna och pojkarna.. (:



Och IH. You make me...


.. och ännu en gång föll jag pladask för ett litet barn -ler-

måndag 16 juni 2008

bad dream

Jag är evigt tacksam att du finns vid min sida. Det är skönt att slippa somna och vakna ensam nu, verkligen. Och allt du säger blir så vackert, och mina fjärilar går inte styra längre. Att det ska ta tre år, haha... (;


Och jag fick en låt tillägnad mig på spelningen i fredags. Mer än så behövs inte sägas.
<3

söndag 15 juni 2008

my cinderella

Heeeelt underbart att vara nära någon igen.





Tack. <3

måndag 9 juni 2008

midsommarnattsdröm

Det spelar egentligen inte så stor roll hur hårt du kämpar, i slutändan tänker jag mest på mig själv ändå. Jag må vara bryende och jag må tänka på andra mer än jag tänker på mig själv. Men någonstans måste jag väl bli viktigast ändå? Jag tror inte att jag är som du tror, jag är nog mer egocentrisk, mer egotrippad och mer jagseende än du vet. Om nätterna krestar jorden kring mig.

Jag betalar till olika fonder, jag skänker pengar till välgörenhet, jag vill rädda världen, men mest av allt vill jag nog bara rädda mig själv. Vilken egotrip.



Du är den enda som kan hjälpa mig från att drunka. Det var du som lärde mig simma, men i samma ögonblick som du försvann så glömde jag. Jag glömde hur man gjorde allt. Jag kan inte andas utan dig, och snart drunknar jag i mina egna egoscenarier. Trettioåtta veckor & tre dagar sen mitt liv blev värt att leva, tjugofem veckor & tre dagar sen det tog slut. Tretton veckor av total lycka, nu vet jag inte ens vad bra är längre.

torsdag 5 juni 2008







idag vill jag bara andas in, vad du andas ut.

onsdag 4 juni 2008

you are

you've got magic inside your finger tips
its leaking out all over my skin
everytime that i get close to you
your makin me weak with the way you
look through those eyes


<3
Orden blir allt för ofta felvända och bakochfram, tillsammans med dig. Dina ögon börjar snart blöda så som du ser på mig. Don't. Låt det bara vara som det är.

tisdag 3 juni 2008

such a fool

tell me lies, slap me on the face - just improvise, do something really clever that'll make me hate your name forever. you might swear you'd never touch a lady - well let me say, your not too far from maybe. every day you find new ways to hurt me - but i can't help it if i'm just a fool, always having my heart set on you...


För mycket tankar och känslor nu, vill bara bort. Tillbaka. Ja, jag vill så jävla gärna tillbaka. Studenten kan suga mig långsamt. Det här är inte okey.

när mina föräldrar dör ska jag ta hål i öronen

Det finns inte ens ord för hur underbart jag haft det. Därför ska jag inte ens försöka förklara det...


En sak bara; Victor, jag ligger i dina gröna shorts, & fast dom är fett fula älskar jag dom (; Haha. Kom hem snart, grabbar. Vardagen i Sverige suger utan er! :D Och Johan, din tröja är numera min. Glöm att du får tillbaka den.


Och... Det är inte okey att ni är kvar på Rhodos utan oss. Tyst nu! -ler-