tisdag 29 juli 2008


i just want to be there
when you're caught in the rain
i just want to see you laughter cry
i just want to feel you when the night puts on its cloak
im lost for words
don't tell me
'cause all i can say
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

lördag 26 juli 2008

carl ljungström

jag älskar dig - من عاشق تو هست - أنا أحبك

torsdag 24 juli 2008

i can't take this

En viss smärta tar ut en annan.



Jag är trött på det här livet, rastlösheten kliar i hela mig. Kommer jag någonsin bli som du, och kommer vi någonsin kunna leva ihop?

onsdag 16 juli 2008

Wise men say only fools rush in
But I cant help falling in love with you
Shall I stay
Would it be a sin
If I cant help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
Some things are meant to be
Take my hand, take my whole life too
For I cant help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
Some things are meant to be
Take my hand, take my whole life too
For I cant help falling in love with you
For I cant help falling in love with you


Det gör ont sådär äckligt igen. Jag vet inte vart allt kommer ifrån, gråter ändlösa floder varje natt. Det är dags för en riktig fylla snart, i think. Det här måste dränkas, det måste bort. Jag måste bort.

tisdag 15 juli 2008

i kissed a girl

Det är något ont i min själ, nu om dagarna. På kvällarna och nätterna kommer ångesten krypandes. Varje morgon känns som den sista. Jag gråter över er, dig och honom, för jag är så livrädd att mista er. Jag gråter över mig själv, att jag tappade bort min egen person i vimlet av alla andra, och jag gråter för alla människor jag aldrig känt och alla jag aldrig kommer känna. Det är en smärta som går in i varenda liten del av mig och äter upp mig. Och jag ber, hela tiden. Låt detta vara för evigt, för trots allt, jag har aldrig älskat som nu.

måndag 14 juli 2008

och underbar, precis som du

Det är tungt i hjärtat. Jag räcker inte till, och det vet jag. Det är tungt. Gråter för dig, på nätterna, älskling. Du är den finaste & jag vill inte mista dig. Men jag jobbar för mycket, och du orkar inte vänta. Det gör ont. Ännu mer ont gjorde det när jag läste dina ord. Om dina vänner. Jag finns inte ens längre. Och, på testet du hade, du vet när man ska skriva en önskning på slutet. Jag önskade att allt skulle ordna sig för dig. För det önskar jag mest av allt. Jag skulle kunna dö för dig, och det har jag sagt så många gånger nu. Om du bara visste hur mycket jag menar det!

söndag 6 juli 2008

när din beröring blir till toner

När dina fingrar spelar på min hud
När vibrationerna blir till ljud
Då älskar jag dig
Då älskar jag dig



Carl Ljungström, du skulle bara veta hur underbar du är. Jag vet. Och det finns inte ord som är tillräckliga för att förklara. Jag älskar dig.

lördag 5 juli 2008

GRÄNGESBERG!!

Shalla!
Nu är vi här, tralaaa...


''Now we have some "jönköpings" chicks here to drink booze with, and thats fine. Except that one of them did take my sleeping "place" but i dont give a fuck :S I have just traveled from all around the world to meet my best drinking friend Magnus, but not just do we drink we have some cozy times aswells =D i think that the "jönköping" chicks like our company =) I know that pleasure it I like swedish girl, but my money I love the most =)))
)''

/Stefan

fredag 4 juli 2008

blomman och jag

Tar med lillan till Ludvika idag. Och Västerås. Yep. I love it.


Kommer dock sakna min man, lite liiiite (; Haha.

onsdag 2 juli 2008

vila i frid

Jag hann. Det tackar jag för. Jag hann. Jag fick pussa dig på kinden, hålla dig i handen, och torka dig i pannan, jag hann. Och nu är du borta. Det var tufft att vaka, jag ville inte vara där, samtidigt som jag inte ville vara frånvarande. Men nu behöver du inte lida längre, älskade. Det känns mycket lättare i hjärtat nu.

Jag älskar dig, morfar. Vila i frid.