torsdag 27 november 2008

<3

Jönköping - Vimmerby - Nässjö - Jönköping - Göteborg - Nässjö - Eksjö.
My weekend. Vin idag, igår, imorgon. Eller, inte imorgon, på lördag.
Det är naaajs. F.ö är jag så såld. Mjau. Jag vill ha!



Pappa betalar

onsdag 26 november 2008

you're so fine

Gårdagen var bra. Vaknade upp tillsammans med M, i mitt hem för en gångs skull, och så fixade jag massa - duktig som jag är. Tvätt och disk och så. Ja. Sen kom lil'sis och pussades lite, och M kom tillbaka efter att varit hemma en vända. Sen förflyttade jag mitt big ass till Nassjo & J. Kaffe, cigg och MTV på schemat. Softaste lägenheten och skönaste soffan, helt klart. Efter några timmar var jag åter i Eksjo och fjällstugan tillsammans med M och även K. K sov dessutom över och snarkade inatt så jag hade kunnat döda, haha.

Nu ska jag fika med lil'sis. JA TACK. F.ö saknar jag Elonpelon så det gör ont. Mhm.
<3

måndag 24 november 2008

Jag saknar dina andetag inatt, raring.

jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den

Det är somliga dar
som man vänder sig om
och känner hur allting försvinner
Hur man jagar och far
Hur man snålar och spar
hur man lever så mycket man hinner


Du sover i granarnas dunkel ikväll,

du vakar när skatorna skriar
du bor i en snårig förtrollad skog
och går aldrig ut i det fria
låt häggarna vaja som linne i vind
och syrenerna regna i dungen
den är vacker din skog,
men jag rövar dig bort till ett slott där skalmejorna sjunger

din värld är en häxa på tusen år,
det är din värld och den är du trogen
och du tror att en vackrare plats inte finns,
än den dunkla förtrollade skogen
låt vara att himlen är mulen och mörk
och grälar med månen om natten
den är blåsig min värld,
men jag rövar dig bort till ett vindsrum med fönster mot vattnet

säg en dag, säg en tid då du följer mig bort,
viska tyst, jag ska ändå förstå dig
och jag bär dig på armarna, långt härifrån,
dit där häxorna aldrig kan nå dig
och jag stjäl vad du vill,
om du vill att jag stjäl
och jag ska aldrig ångra det brottet
lev lycklig med mig i en koja inatt
om vi inte får husrum på slottet

söndag 23 november 2008

intro

Jobbat hela helgen, elva timmar igår, tolv idag. Och faktiskt har det varit helt underbart trots kaos. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar att vårda, ömma, ta hand om. Jag älskar att behandla det friska i människan. Jag älskar att måna om de sjuka. Jag älskar det. Sa jag att jag älskar mitt jobb? Kaos, som sagt. Men min lilla tjeja räddade dagen. Hon är så härlig, och jag blir glad bara utav att se henne. Lite som en liten storasyster. Hon är underbar.
Och trots minimalt med sömn inatt så är jag pigg som en lärka. Eller, det var kanske att överdriva, men pigg i alla fall! Inatt blir det andetag i ryggen, och händer omkring. Bäst.

Nu väntar bara bio i fjällstugan, IH! Jag har pirr i magen, och känner mig så läskigt glad över ingenting. Skönt.



Mjau, i tell you later, baby.. -ler-

lördag 22 november 2008

Älskling, kom hit inatt...

håll om mig

Haha, jag blev kidnappad inatt, sweet. M kom och hämtade upp mig, och till och med erbjöd mor min några diamanter för att tjyva med sig mig. Haha. Så, inatt blir första natten ensam på flera veckor (har sagt det några gånger nu, men inatt BLIR det så!) Jobbar till 22, och sen börjar 07 imorgon. Så jag måste hem direkt och sova. Skulle aldrig orka ligga i sängen och skratta. Men, imorgon blir det mysbio i Muminsängen med honey. Fint.

Nu, back to work. I fucking love it!

fredag 21 november 2008

find that soul

Nu ska jag strax iväg till min Pärla, vi ska luncha ihop idag. Det blir bra, mycket behövligt att rensa luften nu, haha! Sen vid ett ska jag iväg till Falköping. Ikväll vill jag ta långpromenad hand i hand med någon, men jag kommer väl hänga här. Måste träffa mormor G ju.


Rebel Monster
IH.

torsdag 20 november 2008

(Min nya kärlek, schhh..)

i väntan

Tiden släpar sig framåt, den borde kunna gå lite snabbare just nu, för jag vet att natten trillar iväg fort som tusan. Sista natten tillsammans med M nu, i alla fall på ett tag. Åker och hämtar bonusmormor G imorgon i Falköping, och så jobbar jag hela helgen. Kommer kännas tomt, för när jag tänker efter har jag bara sovit ensam någon gång ända sen halloween. Det blir scary. Ännu mer scary efter att mor min talade om att jag skulle få dela säng med henne hela helgen, så att G får ta mams säng. Jag funderar starkt på att rymma till fjällstugan, och totalvägra att någonsin gå upp för trappen till huset igen.

Men, snart åker jag i alla fall ''hem''. A måste tro att jag inte har något eget, eftersom jag praktiskt taget bott hos dem i tre veckor. Haha. Anyway, jag älskar det. Finns inget bättre än andetag i ryggen.

inatt är jag din

Kommer upp ur fjällstugan, och precis när man gått sista trappsteget och vänder sig om så är det två vardagsrum varav det ena knappt används. Anyway, i det andra sitter A och stickar, och när hon ser mig skrattar hon och menar på att ''nu känner jag mig som en riktig mormor, ser jag ut som en mormor? det känns mormorsaktigt att sticka.'' Jag hummar med och ler, samtidigt som M också dyker upp. A fortsätter att prata om stickningen, och så slänger jag ur mig att jag måste ju lära mig sticka till bebisen kommer. M nickar menande mot A och säger ''det fixar mormor. .. .. .. eller... farmor ju!'' och skrattar. Jag fattade inte först, men sen trillade poletten ner. A såg f.ö vettskrämd ut.

När jag klev ur bilen utanför mig fick jag ett ''hejdå mamman'' och jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta. På något vis är det ganska fint, och jag trivs ganska bra med det. Ska bara smälta chocken först, haha.

onsdag 19 november 2008

making believe

Sötsnutt M har köpt en egen tandkräm till mig, för att jag klagat så mycket på den som finns. Haha, so sweet. Tog bort stygnen idag, så nu blöder jag igen. Fucker. Och min beloved jobbar hela dagen, det syger. Men Fröken var här innan och drack kaffe, bästa. Yep yep. Och nu ska jag leta upp Pärlan så vi kan hålla hand och pussas.

Och så i januari bär det av någon/några veckor till värme med FrökenKröken, och så blir det luff med Isoblomma någon gång också. Sen Nya Zeeland & hemmafru till M. I like. Jag tror jag skiter i polishögskolan, det finns för mycket annat att pyssla med. Jag vill inte haffa småkriminella tonårspojkar när jag kan gå långpromenader i vit sand resten av mitt liv. Inte en chans.


Today's a good day.
V är bäst, f.ö.

måndag 17 november 2008

(fröken-myassbelongstoisabell)

starlicious säger:
rymmedmignågonstansdärdetärvarmt
my heart belongs to daddy säger:
jatack
starlicious säger:
skavisägaattvidrartillvåren?
dufixarbilsåmötsviuppnågonstansochdrarvidare
my heart belongs to daddy säger:
hurskajagkunnafixaenbil?
gårintebarattsnoenduvet,menjagvillgärna
viliftar
starlicious säger:
okeydåharjagenidé.
vimötsupppåarlanda,
tarförstabästaflygstolnågonstans.
sedantarviossvidaredärifrån.
my heart belongs to daddy säger:
låterbättre.
tarmanbaraenflygstolsåärdetintesådyrthellerju
starlicious säger:
hurblirdetmednyazeelandsomdulovademittnersupnahjärta?
my heart belongs to daddy säger:
nyazeelandbliravvetbaraintenärän.
vikantadetisammaveva?
starlicious säger:
ohh..barcelona-nyazeeland-thailand.......uzbekistan.
my heart belongs to daddy säger:
låterhurbrasomhelst.ithailandharvigratisboendemed.
starlicious säger:
skabarajobbalite,jagbangarinteattresameddig
my heart belongs to daddy säger:
jagskaocksåjobbalite.
sentarvivarannihandochupptäckerförmycketförvårategetbästa.
detskullejagvilja.
starlicious säger:
jatackfröken

när det äntligen gått över

Jag vill jobba. Det var alldeles för längesen nu. Det kliar i mig, saknar mina dårar. Allra mest saknar jag Ricky, även om han inte bör räknas till dårarna (fast han egentligen är värre än alla vi behandlar) så saknar jag honom överjävligt! Dagarna är värst, innan jag får gå hem och krypa ner jämte M. Innan jag får skratta så jag kiknar. Då är det som värst. Fast, nu har i alla fall J anmält sig som frivillig barnvakt till mig någon dag, haha. Underbart. Det sämsta då är bara att jag måste pallra mig över till Nässjö, men det kan det väl vara värt.

söndag 16 november 2008

har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen

Knepig helg. Fast underbart att träffa min prinsessa igen, alltid lika underbart. Och det är trevligt med många i mitt hus, som jag sagt förr, jag älskar. Vill ha en storfamilj. Nu kliar det bara lite i min kropp, men det kanske går över. V tröstar, that's great.

Förresten, jag rökte gräs med Bob Marley i fredags. På riktigt.

fredag 14 november 2008

du är magi för mig

Trist när man bränner sig om och om igen, på samma jävla skit. Förstår inte att jag förlät förra gången. Jag kan inte ens vara arg längre, blir bara så matt av att hon orkar. Shit, kvinnan måste käka jävligt bra piller för att palla. Jag skulle också vilja ha såna. (Oh, Gud, vad skrev jag nu? Går hon in och läser detta kommer det inom tio min att spridas att jag dessutom, förutom allt annat jag gör, knaprar piller! Shit shit shit.) Äsch, vafan. Tycker bara det är så sorgligt. Tur att jag har dom som jag vet aldrig kommer svika. Mina närmsta, mina fina.


All min kärlek åt er, blommor. I, E, Å, M och C. Tack.

torsdag 13 november 2008

att vara älskad är att leva i bojor

Jag ser bara fram emot kvällarna, när jag får gå ner till fjällstugan & krypa ner under M's täcke och se på sämst filmer, skratta, gråta, skrika och viska. Jag ser bara fram emot att någon tar emot allt det där, och nu har jag funnit någon som gör det. Utan att jag behöver känna skuld, utan att jag behöver känna att jag drar ner någon. M kan inte dras ned, det är underbart. Jag behöver starka armar som håller mig över ytan för tillfället, och jag är så glad att det är just dom armarna som håller mig.

M, tack. Tack.

onsdag 12 november 2008


"nästa gång en stjärna faller,
tänk då på att det fortfarande finns
tusentals kvar på himlen,
en i mängden gör väl ingenting"

det är över nu

En tomhet som inte bara uppstått är i mitt inre nu, jag har skapat den själv & ändå känns det så förbannat meningslöst. Jag vill vara ensam, slippa bry mig, slippa ta hänsyn. Jag ska slicka mina sår i ett mörkt hörn, någonstans. Ändå är det så satans tomt.


Fan.

tisdag 11 november 2008

lägenhetskoll

Idag ska mams och Mumin få spana in min kanske blivande lägenhet, ska bara hämta nyckeln först. Det är pirrigt i min mage, och jag är så rädd att jag inte ska få ner hyran någon tusenlapp, för då har jag inte råd. Betalar max 3500, annars har jag ju inte råd att leva sen.. Hm.. Fast jag har blivit lovad att om jag bara lagar maten så ska Mumin köpa den, haha. Och så ska jag sno M's soffa, för det har jag ingen egen. Kommer ju ändå vara hos mig jämt, så soffan kan lika gärna stå där. Haha. Nu ska jag först ner i tvättstugan, slänga i några maskiner & sen är det fika på princess. SEN, ska jag hämta nyckeln, IH. Min första egna... Åh, jag vill.

måndag 10 november 2008

måndag 3 november 2008

Det tar slut här nu, måste vila ett tag.