lördag 28 februari 2009

Prinsipessa kommer inte hit. -ledsen gubbe-

Åh. Well, det blir nog bra ändå. Om bara sambon och L kunde sluta glo på någon jäkla pokertävling. Blö. Festkänsla noll. Haha.

städdag och vin

Idag har jag varit så duktig. Nu är nästan allt i sin ordning. Paps har varit här med barbordet, och det blev så himla snyggt. Pappa är bäst i världen... (Erkänn du ler nu, gammelgubbe?) -ler-

Ikväll kommer prinsessan hit och dricker vin med mig och karlarna. Linus har varit här sen igår. Det är så mysigt med folk som bara finns.. Är nog ganska dubbel egentligen, hatar att folk rör till i min närhet, samtidigt som jag älskar det. Åh.. Hemmafrulivet passar mig perfekt också, för övrigt. Det är roligt att städa och göra fint när det är mitt eget. Pojkarna rör dock till det en hel del, men jag överlever nog.


Den var fin, bra. Ja. Mycket.

fredag 27 februari 2009

Jag trodde jag var ensammast på jorden om att älska rött vin, ungefär. Det blir helt perfekt. Där eller här, som sagt. Jag tror nog det skulle kunna bli riktigt bra.

tolv kilo skräp bortskänkes

Idag måste vi åka och slänga skräp, vårat kök är invaderat av kartonger från diverse saker. Jag får lite småpanik av att se det, faktiskt..

Och. Ja. Det är jobbigt ibland, fast.. Det är ju därför jag vill se vem du är. Man kan inte vara rädd för någon man inte känner, right? Du är välkommen, som sagt. Om du förvarnar mig så kan jag kasta ut slusken. -ler- Gott te låter mycket bättre än äckligt, och.. Vin är bättre än det mesta.

torsdag 26 februari 2009

visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Jag trodde nog aldrig att jag skulle skriva det här, men.. Så du vet..., Jag vill verkligen ge det här en chans. Ge dig en chans. Jag vill inte vara rädd, och jag vet hur mycket du betyder.. Så.. Om du skulle vilja någon gång när du ändå är i stan.. Så.. Du är alltid välkommen hit. Om du skulle vilja.. Vi har skitäckligt te att bjuda på, och några öl och lite vin.. Bara så du vet. Jag vill inte komma ivägen liksom.

Det kommer bli bra så småningom.

i'll just write this down with hopes that you'll understand

Det är lite knepigt. Det går upp och ner och snurrar runt hela tiden. Jag är konstant rädd, men det växlar mellan att det känns relativt överkomligt och total desperation. Du kommer alltid vara hans, han var aldrig min och ... Han var din, på en helt annan nivå. Jag är rädd för dig, jätterädd. Jag vill inte, men det bara är så. Jag är så rädd för han... Han ser på dig på ett sätt han aldrig kommer att se på mig med. Ni delade så mycket. Ni två tillsammans.


Han kommer alltid vara din, och du kommer alltid att vara hans.

onsdag 25 februari 2009

egentligen är jag trött

Men jag kan inte somna om igen.. Sambon kommer bli tokig om jag fortsätter såhär, vaknar tidigare och tidigare för varje dag.. Fast, idag var det hans fel.. Under natten dumpade han mig via lunarmejl, och jag vart så upprörd att jag vaknade. Jag som inte ens har lunarstorm. Haha.. Får nog ta ett litet snack med honom sen -ler-

Well, det kryper lite i mitt inre. En äcklig orm som slingrar sig i blodet.. Det är så läskigt, när man är två, fast ensam ändå... Alla tankar och alla känslor ligger strax under ytan och nu har jag gråtit två dagar i rad utan att kunna förklara någonting..



Säng och Kärlek nu. Bye.

tisdag 24 februari 2009

Säger som Elin, ''undrar hur det skulle kännas och få ett skott i pannan?''


Åt helvete. Jag blir så trött. Om man inte är redo att släppa taget än, skulle det vara fint om man informerar om det tidigare... Faktiskt. Äsch.

söndag 22 februari 2009

flyttad och klar

Har flyttat under hela helgen, det mesta är klart nu. Så himla skönt. Det känns verkligen bra, om än något ovant... Haha.. Det är lustigt att dela allting med någon annan som inte är ens föräldrar / syskon. Inte för att jag delat något med några syskon, men föräldrarna..

Och jag har nu fått både min picnic på vardagsrumsgolvet och mitt bubbelbad. Underbart! För tillfället sitter sambon i badet, han kände sig nog lite ensammen..

Samtalet löd;
''Älskliiing..''
''Ja?''
''Vad gör du?''
''Jag sitter vid datorn.''
''Jaha... Jag badar minsann!''

Var ju tvungen att gå och titta till honom, och mycket riktigt. Han badade. Såg ut som ett litet barn. Mjau. Haha.. Ömhet... -ler-


Förresten, man måste alltid leka Hitta Nemo i badet, och när man kör på 70väg kan man inte ha femmans växel i, och ''Ah just det, Jimmy eco-driving'' är det roligaste om dagarna.



Puss!

onsdag 18 februari 2009

fisen & mira

Har jobbat från tre igår eftermiddag, kom hem strax innan tolv, och sen tillbringades en och en halv timme tillsammans med min fis och mira. Så fint, så fint..

Har ytterligare ett par citat i bakfickan nu, jag skrattar så jag får ont i magen.

Vi möter fadern på väg tillbaka efter våran promenad, och han bär sin ruskigt snygga outfit ala jobb, dvs en militärgrön mössa med öronlappar och en stor bylsig jacka;
Fisen - ''Vad snygg han är, far din, är han nästa Hästmannen eller? Det är bara skägget som fattas.''

Hästmannen / Pappa ?



Och L.K igårkväll;
''Alla liksom bara ''Åh, du är så gullig mot alla barn'' Men det är jag ju inte! Inom mig skriker det ju bara ''Försvinn för helevete!'' Men det är det ju ingen som fattar...''

Haha.. Det tål att upprepas; Jag älskar mitt jobb, och mina arbetskamrater.

tisdag 17 februari 2009

fyra dagar kvar

På fredag får vi nyckeln till våran gemensamma lägenhet! Jag är strålande idag, ih. Så bra, så otroligt bra.. Firar med min kvinna, Marilyn Monroe, på högsta volym och nakendans genom lägenheten. Haha.


måndag 16 februari 2009

fryser

Idag har jag sytt kuddar, fryst, läst ut en bok och varit jävligt sugen på choklad. Älskling, kom hit, pronto.


I need you.

lördag 14 februari 2009

alla hjärtans dag

Jaha, alla hjärtans dag på sjukhuset
och i sängen, samt jobbet.

Fy fan vad fail.

fredag 13 februari 2009

Min skyddsängel, <3

jag är lycklig

Men min rygg svider som fan, rent ut sagt. Haha. Herregud, och inatt ska jag jobba, hur ska det går med insmörjningen? Jag når inte hela tatuering själv.. Haha.. Jajaaa, det är ett senare dilemma.

Idag kommer min pärla hit och ska fika, det var så längesen, och det kommer bli så skönt. Jag älskar min vackra vackra pärla, och jag önskar att det fanns mer tid, så jag slapp sakna henne så mycket jämt. Likadant med prinsessa, åh, vad jag saknar henne. Och så jobbar jag hela tiden, eller så är dom upptagna, eller så är det något annat.. Usch, jag hatar vuxenlivet. I skolan var allt mycket lättare...

Sambon ligger fortfarande och sover, jag vet inte, men jag tror han lider av någon ruskig sov-sjukdom. Förutom på sena kvällar/tidiga nätter. DÅ är han vaken, men under hela dagen kan han sova. Herregud. Aja, jag får försöka mitt bästa på att vända tillbaka hans dygn en smula, vill ju ha någon bredvid mig om nätterna, relativt onödigt att bo ihop om man sover i skift -ler-

Nehe, nu blir det frukost.
and i'm happihappihappi

torsdag 12 februari 2009

max

Nu har jag min änglaMax på ryggen. Fin blev den, tycker jag.. Ont gjorde det... Någon förbannat precis vid ryggraden, men i övrigt funkade det bra. Ansiktet kändes knappt alls.. Haha. Sambon satt med som moraliskt stöd också, dvs han låg i soffan och sov i fyra timmar.

Well, fyra timmar under nålen, men nu finns han med mig för alltid. Jag är nöjd.

onsdag 11 februari 2009

sju sanningar

Jag har blivit utmanad av Lina

Regler:
  • Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
  • Länka till sju (jag tar fyra, det får räcka) personer längst ner i inlägget som du vill ska anta utmaningen.
  • Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.
Sju sanningar om mig:
  • Jag är sjukligt ytlig, hur en människa ser ut är avgörande för vad jag kommer tycka om personen i fråga
  • Jag svär mer än lovligt mycket
  • Jag brinner för mitt jobb, det finns ingenting som kan få mig på lika gott humör som mina arbetskamrater och mina boenden
  • Jag lider av konstant dåligt samvete för att jag inte räcker till för allt och alla som har det svårt alternativt är fula (där min ytlighet träder in och jag tänker elaka saker om dom, som resulterar i dåligt samvete)
  • Jag lider av svår fotfobi
  • Jag har fyra olika almanackor, för att försöka hålla iordning på mitt liv - jag använder ingen utav dom
  • Jag har oerhört dålig karaktär, ingenting jag bestämmer går vägen för jag lyckas lura mig själv i fördärvet, varje gång
Jag utmanar:

isobel
lovisa
elin
erik

tisdag 10 februari 2009

things to do

1. Sluta noja över mina kuddar. Haha.


Har äntligen tagit tag i och färgat mitt hår, som varit vid färgningsbehov i X antal veckor, men som jag på något mystiskt vis lyckats glömma/inte hinna med/inte orka/osv osv.. Sitter nu och försöker hitta stora kuddar. Jag vill ha riktigt stora, typ 80x80, eller 75x75. Dom ska jag ha på golvet i vardagsrummet, eftersom inte så många får plats i min soffa, så vore det snyggt (med snygga kuddar ofc) att ha dom så man kan lägga ut dom när vi blir fler hemma.. Lite orientalisk känsla, liksom. Någon som vet var jag kan hitta? Snälla, tell me.. Jag är snart i upplösningstillstånd. Idag skrev jag och sambon på vårat hyreskontrakt som nu sitter i säkert förvar i min Avtals-pärm. (vuxenpoäng, eller hur?)


Jag ser verkligen fram emot att bli sambo, trots mina farhågor. Och trots att jag alltid sagt att jag alltid ska bo själv.. Det löser sig nog, förmodligen kan det nog till och med bli riktigt bra. Haha.. And don't forget, den fjärde fyller jag tjugo, och sen är det kalas at my place. Välkommen!

blomster

Idag skriver vi kontrakt på lägenheten, och förmodligen kan vi flytta in redan nästa vecka/helg. Jag är så glad och spänd och förväntansfull.. Det kommer bli så bra, så jävla bra.


Picnic på vardagsrumsgolvet är det första som ska avklaras. Det har jag bestämt. Mitt ibland alla kartonger. Bara mys. Åh. Och när allt är uppackat osv så ska jag ligga i ett varmt, väldoftande bad. Med bubblor i. Massor av bubblor. IH!

fredag 6 februari 2009

''min 30årskris eskalerade något''

my heart belongs to daddy säger:
haha, iofs.. du är ju snart trettio liksom
ErikVilde säger:
jag VEEET!!!!
my heart belongs to daddy säger:
;)
ErikVilde säger:
det var en tjej på fritidsgården där min polare jobbar, som kallade mig "gubbe" idag
ErikVilde säger:
maken till fräck unge
my heart belongs to daddy säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
my heart belongs to daddy säger:
så skön!
ErikVilde säger:

ErikVilde säger:
mathias(min kompis) hade berättat att vi känner varann, när tjejerna satt å kollade youtubeklipp på mig, men de hade vägrat tro honom men när jag klev in där idag, så sprang de först och gömde sig, sen kom de å sa till mathias "Mäh, han är ju GUBBE ju!!"

världens lataste vilde

dagens, eller kanske årets, i-landsproblem;

ErikVilde säger:
fast jag borde gå upp och äta nåt =(
my heart belongs to daddy säger:
haha, ja, äta bör man...
ErikVilde säger:
tydligen
ErikVilde säger:
orkar inte bara... men kommer ju inte kunna sova om jag är hungrig. ibland är livet lite drygt
my heart belongs to daddy säger:
haha, eller så är du bara för jävla bekväm ;P snacka om i-landsproblem
ErikVilde säger:
mmm...
ErikVilde säger:
jag vill ha DROPP!! =)
ErikVilde säger:
skulle ju va SÅ schysst att få all näring rakt in i blodomloppet =)

babypig

''vill du ha något smaskigt att mobba mig för?''
''jatack :D''
''du veeet,. jag skulle ju börja sola med lite mindre kläder...
nu är min stjärt gris-rosa :(
skärt*
hur stavar det? RUMPA!''


hahah, jag älskar dig!

torsdag 5 februari 2009

''jag är ju inte kortast i länet heller''

(fetstil och kursiv är min snart fyrtioåriga (haha!) arbetskamrat. Hon är klockren!)


''Nu kommer vaktmästaren. Titta, titta på hans mössa. Han ser så rolig ut.''

''Är det han med grått hår? Han är så söt, haha.. Han ser ut som en rumpnisse.''
''Ja, eller, han ser lite nannis ut tycker jag...''
''Men va? Haha!''
''Ja, men han ser ju lite utvecklingsstörd ut, liksom, han ler hela tiden och det ser inte riktigt ut som att han tar in vad man säger..''


''Och sen är jag ju inte kortast i länet heller, liksom, jag fick gå och huka mig!''
(kan vi packa en korg med mys
och ha picnic på vårat vardagsrumsgolv
tack...)

onsdag 4 februari 2009

rackartyg

Nu smiter jag snart iväg neråt kyrkan till för jag ska dricka öl med GP ikväll, men det är en hemlighet så, sssschhh... Eller, det är det ju faktiskt inte. Det ska i varje fall som helst bli väldigt roligt eftersom det var längesen osv. Fick för övrigt en micro och en dammsugare av far min idag. Han är för go. Vägrar in i det sista att jag ska flytta, men sedan är han framme och shoppar åt mig. Finaste lilla paps... Fick en tv-box också, som är betald för året ut, så vi får lite fler kanaler i lägenheten... Eh... Någon som har en tv till övers? Vi har liksom ingen än.. Och.. Det är svårt att titta på många kanaler utan själva tvn.. Haha.. Well well, det löser sig, aaaaallting löser sig.


Nu blir det lite plattång och lite mascara, sen är jag redo för öl!

tisdag 3 februari 2009

jag vill alldeles för mycket

Jag vill åka och shoppa till nya lägenheten, och jag vill åka till Stockholm, och jag vill åka till Göteborg, och jag vill att det ska vara första mars nu, och samtidigt fjärde mars så jag äntligen kan få bli vuxen, och så vill att Liebling ska komma hit och vara nära, och så vill jag ha sommar och sol och värme och goda drinkar i min trädgård tillsammans med pärlan och den lilla. Ja, just det, med det sagt så vill jag ha maj nu med då så den lilla först kommer ut.

Och

Jag vill ha höst och Thailand tillsammans med J och resten av familjen, och jag vill tillbaka till första mars igen och vara precis nyinflyttad och sitta på min balkong och dricka vin och röka alternativt ligga i badet och dricka en drink tillsammans med en superbra bok. Sen vill jag snabbspola igen till våran första gemensamma jul i lägenheten och se hur min julkris artar sig, och i samma veva vill jag fram ett par år så vi flyttar ifrån småland och får den perfekta framtiden som jag drömmer om.

-andas ut-

Jag vill för mycket.

Och min morgonrock luktar herrparfym, och.. Jag tvättade den igår, tog ner den från ställning nu på morgonen.. Vilket gör att.. Mitt tvättmedel måste lukta herrparfym alternativt så har någon ond själ tömt en flaska after shave i min tvättmaskin. Jävla skit också!

måndag 2 februari 2009

filmtipset

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=48423548861

Jag dör varje gång jag ser den, på riktigt.
(och förmodligen inte alls kul för dom som inte känner Göteborgarna)



Annars funkar denna med, http://www.facebook.com/video/video.php?v=59746823480
(och för de riktigt starka kan jag rekommendera; http://www.facebook.com/video/video.php?v=59749133480, lägg speciellt märke till när Robban får ''en Hawaii i näsan'', hahaha!)



Vänta, ni får en till.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=61202758480 .. ''Jag hoppar från tältet''. Kan det bli bättre?

vänskap

''För mig blev hon en ö av ljus, humor och klokhet, dit jag när som helst kunde fly med mina upptäckter och plågor och förhoppningar och alltid känna mig välkommen.''

Att tänka tillbaka på vännerna jag har haft i livet är som en smekning för själen, på samma sätt som ett bad är som en smekning för kroppen.

regn och hagel

Jag har nog jordens sämsta immunförsvar, på riktigt. Minns inte när jag var frisk längre än en månad. Och är jag frisk en hel månad är det jävlig lång tid. Seriöst.


För tillfället är jag hungrig, men jag vågar inte äta för jag mår så illa. Mams ska göra soppa när hon kommer hem från jobbet, så jag får något i mig i alla fall. Och så saknar jag J. Mängder. Jag vill ha första mars nu.

söndag 1 februari 2009

FREDDY 21ÅR















Freddy fyllde 21 och det firades genom att jag kom till Göteborg och han fick massor av öl på krogen. Firades även med en dans tillsammans med mig och Robban, samt Organism 12 på Razzia. Lyckad kväll tycker jag minsann, nu är det bara att längta till jag åker och hälsar på igen om inte dom hinner komma till min födelsedag först. Yammie.