tisdag 31 mars 2009

geisha

Vi har hämtat våran lilla flicka nu, en lite Geisha. Hon är helt underbar, verkligen.. Jag är så glad.

måndag 30 mars 2009

Hemma för första natten på tre nu, ska faktiskt bli skönt att slippa soffor och okända hem. Imorgon åker fader ifrån landet igen, tre veckor. Alltid tomhet. Sambon ska köra till flygplatsen, och jag ska promenera med M.

Det känns lite bättre idag, men det är fortfarande skumma känslor.

söndag 29 mars 2009

Jag orkar inte. Jag vill inte. Det gör ont hela tiden, för tvivlet finns kvar, vad som än sägs. Det sitter någon mysko känsla i magtrakten, går inte förklara. Det känns som jag ska spy. Hela tiden.


Jag är så jävla besviken och ledsen och trött. Fast jag försöker att inte tänka kommer det bilder om vad som kan ha hänt. Jag vet inte, men .. Jag kommer nog aldrig kunna lita helt och fullt. Jag försöker, det gör jag verkligen. Men det går inte. Jag dör lite inombords hela tiden. Rädsla. Det kallas visst så.

Nu vill jag krypa ner i den där äckliga soffan och få sova. Det kommer aldrig gå. Jag vill inte vara här. Jag vill inte vara hemma heller, för den delen. Jag vill ingenting. Jag orkar ingenting.



M, jag behöver vräka ur mig allt. Jag behöver dig. Som vi var. Innan. Jag saknar dig, så det gör ont. Jag saknar vad vi var, för vi var så bra. Även smärtan var bra, då.

vilken idiot jag är

Och jag som skämdes så för att jag tänkte att det skulle bli som det blev. Jag tyckte att jag var en idiot som inte litade på honom. Ja, men där ser man... Jag hade visst ingen anledning att skämmas för mina tankar och känslor, för han gjorde ju precis som jag befarade! Så underbart med människor man verkligen kan lita på...


I vilket fall som helst, jag tänker inte slösa en enda jävla sekund till av min tid på att bli bedragen av dig, been there done that, så att säga. Hela jävla världen kan dra åt helvete idag.

lördag 28 mars 2009

Jag skulle behöva M's hårda kramar just nu. Mumintroll, mumintroll, i need you.


och så blev jag lite kär...

blogrape - askungen

Askungen här. Utfärdar en efterlysning på fröken D.

Niki, ring mig!

onsdag 25 mars 2009

ett smärre sammanbrott

Fick en mindre hjärtinfarkt innan, tittade på du är vad du äter och fick som vanligt en massa nya idéer, sprang in i sovrummet och rev fram balklänningen.. Den. Passar. Inte.

Jag dog.


Nu får det vara nog, måste ta tag i min kropp. Har blivit alldeles fläskig och slapp på sistone, haha. M lovade att hjälpa mig ta tag i det. Nu får det vara nog, jag måste bli fit inför Thailand. För övrigt är det inte långt kvar nu, eller, det är det ju egentligen.. 17 augusti åker vi, kommer hem 17 september. Åh, vad underbart det ska bli... Nu är det bara några överflödskilon som ska väck, haha.




Rödvin och BB inatt, förresten. Linda är min nya kvinna, är lite lätt in lööw. Älskar BB 2003 och Den rätte för Rosing, haha. Patetiskt, mjau. Älskar intriger. Maha..

Komsi komsi...

lördag 21 mars 2009

deus solus condonat

Vackra vackra vår, jag vill ha mer...


Idag funderar jag på att baka en tårta, åt ju faktiskt ingen när jag fyllde år, och igår fick vi lite tårtcravings här hemma. Och så ska jag mest ta det lugnt och bli frisk tills imorgon, för då är det jobb som gäller igen,.

onsdag 18 mars 2009

Om vårvädret behagar hålla i sig så ska jag ställa ut bolkongmödblerna imorgon, och plantera min hallonbuske i en jättekruka. Och sen ska jag dricka kaffe på balkongen varje morgon, och på kvällen ska jag sippa vin och titta på fåglarna i vårat träd.

Du kan komma hit och dela en flaska med mig, ja, det kan du.

vårkänsla delux

Idag vill jag ta till vara på solens alla strålar genom att sitta på balkongen, först med mitt kaffe, och sen med mitt vin. Jag älskar verkligen världen idag!

torsdag 12 mars 2009

kung obelix

Idag far vi till Nässjö och inhandlar lite små kissesaker, så vi kan hämta hem våran älskade lilla Obelix. Saknar honom så det gör ont i hjärtat, stundtals, så det ska bli skönt att ha honom här igen.

Mjau <3


onsdag 11 mars 2009

spöken

Nu har jag och sambon lärt prinsessan att spela Skip-Bo. Världens bästa spel, jag säger det igen. Jordens bästa uppfinning. Prinsessan är fö vårat nya hembiträde, haha. Underbart.


Och.. Orden är fortfarande slut. Jag vill säga för mycket så det kommer inte någonting ur mig. Det är jobbigare att vara två fast ändå ensam. Usch, jag önskar att jag hade kvar dig att prata med. Du är den enda som kan ta och ta och ta, och bara finnas. Jag saknar dig så mycket, det gör jag. Jag hatar att behöva hjälp med att andas, men det kommer alltid att vara så. Förmodligen...


Fuck.
Nej, jag vet. Jag vågar inte heller.

blomster

Tänk inte så, snälla. Jag ber om ursäkt. Jag menade aldrig att du skulle känna dig bortstött. Jag lovar. Det fanns som sagt bara ingenting att säga längre. Men du vet att du alltid kommer betyda massor för mig.


Idag kommer prinsessa hit och inatt var Gordon Ramsey min farbror. Nu ska jag väcka sambon.

måndag 9 mars 2009

det finns inga fler ord

Har jobbat hela helgen, och .. Idag har jag tillbringat förmiddagen med att spela Skip-Bo med sambon. Det är förmodligen världens bästa spel, jag älskar det. För övrigt vann jag, haha! Och nu sitter jag med färg i håret, och ska strax laga mat. Vill bli rosahårig, men svart att för jävligt när man ska byta. Det får bli en ros slinga så länge, tills jag bestämt mig för om jag orkar eller inte. Det är ju inte så kul att vara orange och gul tills det är tillräckligt ljust liksom..

Och ja.. Det finns inga ord längre. Vanlig trist jävla update av mitt otroligt händelserika liv. Jag skulle vilja ge dig tusentals vackra ord för dig att bara ta till dig. Men, jag vet egentligen ingenting om dig eller ditt, och.. Då blir det helst plötsligt väldigt svårt. Det tog liksom slut någonstans i tanken. Men, så du vet. Jag tänker i alla fall på dig. Jag skickar tankekramar och stöd på avstånd.

torsdag 5 mars 2009

kärleksstund

du är faktiskt det vackraste som finns, och jag älskar dig, som tusan


Mjau.. Jag är så glad för dig, älskling. Du är det bästa som hänt mig...

För övrigt var det en kanonbra födelsedag igår, fick precis vad jag önskat mig och lite till -ler- Så bra så bra.. Och så var det så mysigt med mina hjärtan här.. Lilla Mira Mirakel är underbarnet her self, och .. Oh. Jag mår galet bra när vi samlas allihop och jag gillar verkligen min familj. Tack allihop, för alla fina saker, jag älskar er.

tisdag 3 mars 2009

Jag är såld, så jävla såld. Hans sätt att säga ''yes'' efter varenda mening ger mig rysningar i själen. Oh my god, jag älskar Gordon.

För övrigt, imorgon fyller jag tjugo. Glöm inte! -ler-

Så, i helgen tänker jag fira med pompa och ståt. Eller, inte. Kanske blir Jönköping, kanske blir Huskvarna, kanske blir hemma. Troligtvis hemma, jag känner inte för att dra iväg. Tror jag, haha. Jobbigt bara om sambon lämnar mig för att åka till L, fast.. I värsta fall får jag dränka mina sorger i lagligt inköpt rödvin och bubbelbad. -skrattar-

måndag 2 mars 2009

ekande psykostiska skratt

Sambon backar på pokern, och sitter och snurrar runt runt i stolen samtidigt som han skrattar riktigt psykotiskt. Tänk läskig clown, typ. Blir lite smått nervös, för igår höll inredningen på att ryka. Får väl göra som L tipsade om, när jag får chansen ska jag röva honom utomhus och rasta honom lite. Frisk luft kan behövas. För övrigt måste väl grannarna tro att vi bråkar 24/7. Vi skriker hela tiden, sambon svär otroligt högt, och saker kastas i golv och tak eller vägg, vilket som är närmast. Haha.

Vi fick tulpaner igår, jättefina. Men, eh.. Köp med en vas nästa gång -ler- Grogglaset ser lite sisådär ut på vardagsrumsbordet. Haha. I övermorgon fyller jag systemetmyndig, tänka sig.. Liten blir stor.

söndag 1 mars 2009

''Jag är arbetslös, äger ingen bil och har 60tusen i skulder. Vilket kap, älskling!''