lördag 15 augusti 2009

Jag ska somna tom och utbränd och jag ska vakna likadan
Jag ska se mig själv i spegeln och jag ska spotta rakt på min bild
Jag ska skrika och dansa i regnet och vinden.
Vara vacker, fri och vild.

Jag ska bränna fotografier. Jag ska dricka spriten ren.
Vara oresonlig, intolerant, paradoxal.
Och stupfull vingla fram på vad som kallas ”egna ben”.
Högljudd, ömklig, definitiv. Sentimentotal.

Jag ska bara göra sådant som jag aldrig gjort förut
ja, sånt som inte påminner mig om vem jag var en gång
Jag blir aldrig före detta! Jag tar inte slut!

ala Jim

''Det luktar luder.''
''Luder?''
''Ja, eller.. Fjortisluder. Du vet.. Date-parfym.''


På tal om nollning;
''Ja, typ; Hej! Vi leker att din näsa är avslagen.. Nu leker vi att du ligger naken i en pöl av ketchup och lemonad.''

Vänder sig och viskar till mig; ''Alltså, blod och urin dåvaa..''


Något står inte helt rätt till hos den grabben, men bra är han. Som fan. Även om man inte får ur så mycket vettigt av att umgås med honom en hel kväll, haha!

tisdag 11 augusti 2009

Update;

Teknisk_Tjej_89 fick igång tvn. Det fanns en knapp, på ovansidan. Inte konstigt jag inte hittade den först.
Gick precis upp för mig att jag inte vet hur man sätter på tvn. Haha. Jag kommer bli psyko innan klockan slår 16,00. Sitter och skrattar för mig själv. Haha. Ha.

vimseby

Har druckit morgonkaffe med min älsklingstjej i en soffa där någon haft för mycket fritid, någonstans i Vimmerby. Nu ligger hon i mitt knä och knakar. Smart Jude som droppade något om att jag kunde ta en sladd och sätta i min dator så kunde jag lyssna på musik. Eh, va? Jag tyckte det var väl ambisiöst så sa att jag helt enkelt kunde lyssna ifrån hans dator där sladden redan sitter. Med andra ord, jag vet fortfarande inte vilken sladd man skulle flytta & hans dumma dator kräver lösenord. Ja, han svarar inte på sms heller, så jag kommer alltså inte in. Vafaaan.. Blir redrama med dåliga högtalare tills herrn behagar smsa tillbaka och ge mig lösen.

Idag ska jag vara duktig flicka och handla. Tänkte röja här med, flytta ner alla flyttkartonger till källaren. Haken ligger bara att jag inte vet vart man går till källaren. Så hade jag tänkt tvätta också, men tvättstugan är tydligen i ett annat hus och jag hittar inte dit. MEN, jag hittar till affären, så jag ska i alla fall gå och handla mat. Lax, får det bli. Igår var det fläskfilé. Nåväl, en dusch först och sen dammsugning, men det går väl inte göra för tidigt, allt för lyhört här. Hör fan när grannen vägg i vägg andas. Toppen.



Gode Gud, låt klockan bli fyra. Nu tack.

fredag 7 augusti 2009

jag vill ha imorgon

NU!



jag vill inte sakna mer.
& så vill jag ha semester.

söndag 2 augusti 2009

Nu har Jude åkt hem igen, så det är tomt och tyst i min lägenhet efter en himla massa liv med fröken Å, Judas & grannen. Härligt när det är mycket folk omkring mig! Igår var vi i Anneberg & fastnade, gick upp för mig hur otrevlig personal Eksjö-taxi har. Tills slut kom vi i alla fall hem, och chauffören var tack och lov inte lika otrevlig som nissen i telefonen. Imorgon blir det Ullared med inte två, men åtminstone en raggarbrud. Naaajs. Och snart semester, härligt!