måndag 22 februari 2010

Spotify spelar Elin för mig. Jag har ont i magen och mår illa. Imorgon kommer trollungen i alla fall, det är mysigt. Då vill jag helst inte må illa. Vore liksom lite tråkigt..
- Pengar kan inte köpa kärlek.



Tack för upplysningen, dear..

tisdag 16 februari 2010

Snygg-L står i videobutiken och kollar film på skräckhyllan. Hittar ''Instängda''. Hör typ att hon gapar om att ''den här bara mååååååste vi se en dag, den är såååååå bra!'' Frågar vad den handlar om.. Får till svar; ''Ja, alltså.. Dom är typ såhär instängda.''

No shit Sherlock!

måndag 15 februari 2010

idag fick den en helt ny innebörd.

Och du sa
''jag spelar inte på beställning
och stackars dig
det kanske kommer''

söndag 14 februari 2010

i just miss you, that's all.

Vet du? Nu kan jag faktiskt inte hålla mig längre. Jag vet egentligen inte ens om du läser här, men jag får det åtminstone ur mig, om jag skriver ner det här. Och om du nu läser här, så kanske du inte ens fattar att det är riktat mot dig. Det skiter jag i. Du behöver inte fatta. Har du inte fattat någonting någonsin tidigare, så behöver du inte fatta nu heller.


Men.
Jag är så besviken på dig. På dig och alla dina ord. På allt du sa, och allt som sprack. Hur du lämnade mig utan förvarning och hur du inte gett mig någon förklaring.

Jag vet inte vad jag gjorde för fel. Kanske var allt fel. Kanske var du bara ensam och jag fyllde ditt tomrum, men sedan var du inte lika ensam längre, och så glömde du mig. Hur det än var så är du en idiot. Du fick mig att hoppas. Att lämna öppet. Att ta emot.

Och så gjorde du såhär!



Jag är också så jävla förbannad på dig. På ditt sätt att förvränga hela min världsbild, och på ditt sätt att se på mig. Det kändes så äkta, och det gör mig förbannad. För jag tycker att om det känns äkta så borde det vara äkta, men det var det ju uppenbarligen inte.


Men... Mest av allt är jag ledsen. Jag är ledsen för att du aldrig ens gav mig en chans. Jag bad aldrig om ditt liv, jag bad bara om en chans. Och. Jag saknar dig. Om man nu kan sakna någon man knappt känner, och något man aldrig haft. I så fall saknar jag dig.


Bara så du vet, liksom...

torsdag 11 februari 2010

Gah. Har blivit kär i Shan Atci idag. Jättekär. På riktigt. Ja.



Och, när jag ändå är på gång, är det ingen vänlig själ som skulle vilja skänka lite pengar till mig? Jag är liksom fattig, men behöver semester. Så, pengar alternativt en resa till ett varmt land. Om jag får önska så vill jag till Indien, idag. Tack på förhand.


tisdag 9 februari 2010

Kaffe, kaffe, kaffe. Sen kommer snygg-lina och hämtar upp mig. Bra.

Love;
"I don't wanna let you down
The world may be against you
but I will never let you down

when everything goes wrong
when nothing seems to make sense
when you’re feeling so small



remember that you're not alone
Hur tusan ska man fira AllaHjärtansDag? Kanske inte fira alls, i och för sig, det är ju trots allt en av de mest överskattade dagarna om året. Har man någon kan man göra fina saker när som helst, inte för att det är en speciell dag i almanackan. Jag tycker inte om sånt trams. Typ jul. Också jävligt pissiga dagar, där runt jul.

Men, om någon vill fira tillsammans med mig kan ni väl fixa någon form av SPA kanske? Jag är SÅ trött på mina naglar som bara flikar sig, och mitt hår som bara är statiskt. Annars skulle en resa sitta fint. Typ till Thailand. Ja, jag skulle vara tacksam. Eller Indien, kanske. Välj själv. För om vi tar oss någonstans där det är varmt kan jag äääääntligen få använda mina nya jeans. Det skulle göra mig ännu mer glad. Åh, så fint.



måndag 8 februari 2010











Designa ditt garage, jävla läckert! Nu vill jag ha ett garage, haha.. Men man kunde ju förvisso designa sina dörrar också. Ballt.. Tänk de här två grabbarna, helt sjukt att man kan måla så verkligehetstroget!


Well. Nu kanske man borde göra något med sitt liv snart. Solen lyser ju, och allt. Ja.




fredag 5 februari 2010

Fredag. Äntligen! Vin med emmakajsa ikväll och lägga pärlplattor. Vi ska slå rekord, nämligen. I flest pärlplattor. Vi är balla.

Grattis Kissie, förresten, till dina nya bröst! Smärtan lägger sig snart, så mår du tiptop igen. :)



måndag 1 februari 2010

Här är kvittot . Jag vill lämna tillbaka mitt liv. Det är trasigt.



Mr ''long-time-no-see'' ringde innan och förkunnade att han är den enda som någonsin kommer vilja ha mig, och att jag snart bör svälja min stolthet och erkänna att jag vill ha honom också.
Jag upplyste honom om att här sväljs jävlar i mig inget, här spottas rakt i ansiktet!